Ilmalämpöpumput

Teemme kaikki lämpöpumppujen asennukset ja huollot asiantuntevana takuutyönä sovittujen aikataulujen mukaisesti. Saat kauttamme laadukkaat ja turvalliset lämpöpumpputyöt.

Palveluihimme kuuluvat:
  • ilmalämpöpumput
  • vesi-ilmalämpöpumput
  • myynti-, asennus- ja huoltopalvelut
Ilmalämpöpumpulla voidaan lämmittää ja viilentää omakotitalot, kesämökit ja muut tilat helposti – energiaa säästäen. Ilmalämpöpumppu toimii samalla ilmastointilaitteena ja kosteudenpoistajana, parantaen asumismukavuutta kesähelteillä ja säästäen energiakuluja talven pakkasilla.

Ilmaläpöpumpun toimintaperiaate

Ilmalämpöpumpun toiminta perustuu jääkaapin tavoin kylmätekniikkaan. Jäähdytyksessä se toimii samalla tavalla kuin jääkaappi ja lämmittäessä automatiikan avulla päinvastoin. Ilmalämpöpumppu käyttää hyväkseen ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa ja muuttaa sen edulliseksi ja miellyttäväksi lämmöksi tai viileydeksi, riippuen siitä halutaanko tilaa lämmittää vai jäähdyttää. Ilmalämpöpumppu tuottaa säästöjä olemassa olevasta lämmitys-järjestelmästäsi riippumatta. Erityisen suuriin säästöihin päästään suorasähkö- ja öljylämmitteisissä taloissa. Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa niin uuteen kuin vanhaankin rakennukseen.

Kun ilmalämpöpumppua käytetään lisälämmönlähteenä, ilmalämpöpumpun hankinta-kustannus saadaan yleensä takaisin muutamassa vuodessa lämmityskulujen laskiessa. Hitaasti kiertävä ilma tasoittaa lämpötilan koko talossa. Samalla sekä kosteus- että homeriskit vähenevät sisäilman kosteuden laskiessa. Saat miellyttävämmän, raikkaan sisäilman ja myös lattiat tuntuvat lämpimämmiltä.

Lisätietoja ilmalämpöpumpuista: SULPU - Suomen Lämpöpumppuyhdistys ry

Kotitalousvähennys asennustyöstä!